• Ökad vistelsetid på förskola från och med 1 juli

17 juni 2021

Grund- och förskolenämnden har beslutat om en stegvis återgång till 30 timmars vistelsetid för barn på förskolan vars föräldrar är arbetslösa eller föräldralediga. Beslutet gäller från den 1 juli 2021 och innebär en succesiv ökning i takt med vaccinationen mot covid-19 i landet och pandemins utveckling och läge.

• Välkommen till föreläsningen: Droghandboken – Tips och trix som rustar dig som förälder med kunskap om barn och droger

3 juni 2021

Varför är tonåringar som de är och varför gör de som de gör? Det är inte alltid lätt att vara förälder. Föräldraskapet väcker många frågor. Varför gör barn och unga som de gör och vad kan jag som förälder göra för att skapa en varm och kärleksfull relation?

• Stöd till dig som barn, ung och vårdnadshavare under pandemin

21 maj 2021

Känner du som barn eller ungdom oro under pandemin? Vill du som förälder få tips på hur du kan stötta ditt barn? Kommunen erbjuder olika typer av stöd som du kan ta del av.

• Kalendarium hösten 2019

14 juni 2019

Vi stänger förskolan kl. 16.00 för Arbetsplatsträffar - APT vid fyra tillfällen under hösten. Under hösten kommer vi även att ha stängt på förskolan för två planeringsdagar.

• Sammanslagning av våra förskolor under sommaren

1 juni 2019

Under sommaren vecka 28-32 slår vi ihop våra förskolor inom Haga/Gudö förskoleområde då vi har färre barn som närvarar samt att personalen har semester.

• Kalendarium våren 2019

20 december 2018

Vi stänger förskolan kl. 16.00 för Arbetsplatsträffar - APT vid sex tillfällen under våren. Under våren kommer vi även att ha stängt på förskolan för två planeringsdagar.

• Sammanslagning av våra förskolor under jul och nyår

20 december 2018

Under under jul och nyår v 52 och v 1 (27-28/12 och 2-4/1) slår vi ihop våra förskolor inom Haga/Gudö förskoleområde då vi har färre barn som närvarar samt att personalen har semester. Omsorg under sammanslagningen finns för de barn som har föranmäld närvaro.

• Uppstart av höstterminen

15 augusti 2018

Vi välkomnar alla till en ny termin på Duvan

• Kalendarium hösten 2018

27 juni 2018

Vi stänger förskolan kl. 16.00 för Arbetsplatsträffar - APT vid fyra tillfällen under hösten. Under hösten kommer vi även att ha stängt på förskolan för tre planeringsdagar.

• Sammanslagning av våra förskolor under sommaren

27 juni 2018