Organisation och ledning

Fotograf: Mostphotos Foto: Mostphotos

Förskolan Duvan är en av sex förskolor i Vendelsö Östra förskoleområde. Duvan ligger mitt i Vendelsö nära till skog, parker och kommunikation till stad och centrum.

På våra förskolor arbetar vi i arbetslag, bestående av förskollärare och barnskötare. Det finns fyra avdelningar på Duvan, två avdelningar med barn mellan 3–5 år och två avdelningar med barn mellan 1–3 år.

Hos oss är det vikltigt att all personal känner sig delaktiga och att alla lika viktiga oavsett yrkeskategori. Förskolläraren har dock ett särskilt ansvar för det pedagogiska innehållet och ska leda och fördela arbetet på sin avdelning. Men det är hela arbetslaget som tillsammans bygger upp kvaliten på avdelningen och förskolan.

Senast uppdaterad: 7 november 2019